Bahasa: EN | BM |

Tentang Kami

CEMERLANG RAYA (M) SDN BHD ditubuhkan pada tahun 1986, merupakan salah satu syarikat pembekal peralatan rumah dan dapur terbesar di Malaysia. Kami mempunyai kemudahan pembuatan yang tersendiri berserta usaha kami bersama dengan rakan kongsi luar negara.  Ini boleh meletakkan kami dalam bahagian menyediakan produk peralatan dalam rumah dengan rangkaian penuh dalam Malaysia dan juga rantau Asia Tenggara selama 4 dekad yang lalu.
 
Kami telah berjaya mewujudkan beberapa penjenamaan seperti Rayaco, VIP, RayacoPro, VIPmedpro serta jenama Goldfish yang terkini untuk memenuhi segmen pasaran dan segmen produk yang berbeza.
 
Selaras dengan aspirasi negara untuk mencapai perindustrian maju negara pada dekad yang akan datang, kami meluaskan pengembangan ini bermula pada tahun 2020, di mana kami berpindah ke gudang ultra-moden baharu di Taman Perindustrian Bersepadu Rawang dengan jumlah kawasan binaan. seluas 90,000 kaki persegi bersama dengan ruang pembuatan sedia ada kami seluas 200,000 kaki persegi yang dilengkapi dengan kemudahan dan peralatan baharu. Kami percaya, kami berada pada kedudukan yang terbaik untuk memenuhi permintaan pasaran yang semakin meningkat serta mengukuhkan lagi kedudukan kami dalam industri peralatan rumah.
 
Kami percaya barangan rumah dan dapur yang kami sediakan di CEMERLANG RAYA (M) SDN BHD ini amat berkualiti, selamat, bersih dan sihat.
 
Kami komited untuk menghasilkan produk barangan dalam rumah yang berkualiti tinggi, mesra pengguna dan boleh dipercayai. Inovasi kami pada reka bentuk produk dan penambahbaikan akan berterusan pada produk yang berkualiti juga menjaminkan banyak kepuasan kepada pelanggan kami, dan kami mendedikasikan produk kami untuk berbuat demikian pada semua kos.
Kami harap ia tidak akan berakhir di sini, jika anda memerlukan bantuan, syarikat dan kakitangan kami sedia membantu, jangan teragak-agak untuk menghantar e-mel kepada kami di crm@rayaco.com.my, supaya kami boleh membantu anda dengan cara yang terbaik.